1111

11/2011

Z obsahu:

 

Editorial

Výroční ceny Pivo, Bier & Aleza rok 2011

Rozhovor
Člověk dává do vaření kus sebeRozhovor s Markem Kocverou, managerem      Klášterního pivovaru Strahov

Foto na titulu: Vyškovská IPA, aneb Proč jsme ji uvařili

Degustace: India pale ale (IPA)

TOP 75 hostinců, pivovarských restaurací a pivních barů s kvalitní nabídkou piva i gastronomie

Rozhovor
Každá třída jednou měsíčně vaří pivo ve školním pivovárku

   Rozhovor s ředitelem SPŠPT Ing. M. Chmelařem a Ing. O. Kozou

Teorie degustace: Degustace piva – XI. díl Německá piva 

Výzkum: Obliba a konzumace piva jako předmět sociologického výzkumu

Barvy piva.
  Bavorské tmavé, nejstarší pivní druh na světě

Recept
Recepty na vaření piva

Fotoreportáž: Tak, a máme největšího…

Značka Lindr představila na Brau Beviale řadu novinek

V Litovli poprvé uvařili pšeničné pivo

Které blogy čte Max Bahnson

World Beer Cup 2012

Jak to chutná PBA
  Max Bahnson ochutnal tři piva z nabídky Brauerei Kraus

Poslední slovo má: Milan Starec