1011_obalkaopr

10/2011

Z obsahu:

 

Editorial

SPP ocenilo nejlepší piva, pivovary a pivovarské osobnosti roku 2011

 Do vaření piva se má vnášet klid, rozhovor s ing. Petrem Hostašem, sládkem pivovaru Liberec Vratislavice

Foto na titulu – Jak vaříme pivo v Protivíně, Hlinsku a Jihlavě

Teorie degustace X. díl – Belgickébwitbiery a saisony

 Šumavský pivovar Vimperk 

Pivo Bier & Ale v roce 2012

Degustace německých piv stylu rauchbier

Etikety roku 2011 podle PBA – nová kolekce Pivovaru Nymburk

Barvy piva – Jantarový ležák – amber – Tajuplnější než zlato, zářivější než měď a sytější než slonová kost

Slavnostní vyhlášení European Beer Star aneb Festival prestižních chutí piva, kde je škoda chybět

Jak to chutná PBA – Max Bahnson si vybral tři piva Bacchus

Co si přečíst – Conrad Seidl: Bier Seminar

První pivní extraliga – Ukázaná platí

Tajemství pivního skla IX aneb Sestavujeme degustační set Pivo, Bier & Ale
Poslední slovo má: David Mareš