0811_titulka

08/2011

Z obsahu:

 

Editorial

Co si přečíst: 1001 piv, která musíte ochutnat, než umřete

BOCK TOUR FRANKY 2011

Anketa TOP 100 hostinců a pivních barů s nejlepší kuchyní

Zachováváme tradiční technologii a postupy, které nám přinesly úspěch
  Rozhovor s ředitelem Pivovaru Svijany Ing. Romanem Havlíkem

Minipivovar: Prievalský pivovar Sandorf

Pivní bar: Osm píp U Segala

Osobitý charakter piva vzniká na spilce
  Rozhovor s Ing. Bohumilem Valentou, sládkem Pivovaru Nymburk

Teorie degustace (VIII. díl)
  Belgická piva

Foto na titulu
  Po stopách Měšťanského pivovaru Strakonice – od Nektaru po Dudáka

Minipivovar: Vítek z Prčice – pivo a něco navíc 

Jeli jsme na pivo: Annafest očima Tomáše Erlicha

S Maxem na Annafestu

Barvy piva
Bavorské světlé, nejsvětlejší ze všech světlých z chmelu a sladu

Průvodce po Ostravě, část druhá

Fotoreportáž: Los v Oslu, restaurant a belgický pivní klub

Jeli jsme na pivo: Erdingské střípky 

Jedeme na pivo: Staňte se členy Pivní akademie®

Fotoreportáž: Den otevřených vrat Vyškovského pivovaru

Skotské pivní pokušení aneb Ale(š) in Scotland

Seriál: Tajemství pivního skla

Jak to chutná PBA

Poslední slovo má Dušan Všelicha