0312

03/2012

Z obsahu:

 

Editorial

Výběr nejlepších piv, hostinců, pivních barů a pivovarů podle PBA

V pivovaru jsem nikdy neodmítl žádnou práci
Rozhovor s Ivanem Chramosilem, sládkem pivovaru U Fleků

Teorie degustace XIV. díl
  Ležáky – vídeňský a český

Stavíme pivovar
  9 kroků, bez nichž nepostavíte pivovar

Degustace altbierů

Historie sladovny v Kounicích u Českého Brodu

Humnová sladovna Kounice

Průběh a řízení klíčení na humnech

Fotoreportáž
Podorlický pivovar, Rychnov nad Kněžnou

Foto na titulu
  Pivovar Uherský Brod

Stavíme pivovar
  BAKI-PRAQA

Německé chmelové oblasti a odrůdy chmele

Nákupní organizace společnosti Joh. Barth & Sohn je těsně spjata s pěstiteli

Ukázka z knihy
Vltavou protiproudně a parolodně

Česká hospoda – Nový trend v sanitaci malých pivních barů

Jak to chutná PBA
  Max Bahnson si vybral piva z nabídky pivovaru Anchor

Degustační soutěž
Jarní cena českých sládků 2012

Poslední slovo
  Kampaň za Budvar