0311 titulka

03/2011

Z obsahu:

 

Editorial

Stalo se, nová piva

Foto na titulu 7 podstatných důvodů, proč navštívit Rodinný pivovar v Chodové Plané

Fotoreportáž
Hostinec U Vodoucha

Rozhovor s Milošem Hrabákem
  Ve Vyškově dostane ležák šanci, aby dozrával dostatečně dlouho

V. ročník Jarní ceny českých sládků

Pivotéka
O patská ale z Belgie

Jedeme na pivo
Cesta do Westvleterenu

Degustace polotmavých speciálních piv

Česká hospoda
Če pujeme pivo s Josefem Krýslem

Ukázka z knihy
Pivovary Kolínska

Minipivovary
K dyž má sládek svátek

Gastronomie – rozhovor s Alešem Dočkalem
pivo na talíři v Pivovarském klubu III – černý ležák
Pár kousků teorie nikoho nezabije
V ýpočet extraktu původní mladiny podle Ballingova vzorce

Co si přečíst
1001 beers you must try before you die

Téma měsíce
  Proč máme výčepní pivo a ležáky místo desítky a dvanáctky?

Teorie degustace III. díl
Jak to vlastně probíhá

Mobilní pivo
  Hledejte, ochutnávejte, foťte

Seriál
Tajemství pivního skla II
Deci, nebo litr?
A neb proč se používají různé objemy pivního skla

Pivní bar
  Na pivo s bellmanem… do Les Moules

Jak to chutná PBA
Max Bahnson si vybral tři piva z nabídky Gruut

Destiláty
Rum je výzva českým vlastencům