0211 titulka

02/2011

Z obsahu:

 

Editorial

Stalo se, nová piva, nové pivovary

Jedeme na pivo

Fotoreportáž
Pivovar MMX Lety u Dobřichovic

Etikety
Pivovar Tambor představuje nové etikety

Rozhovor
„Je to kus historie,“ říká o Pivovaru Herold sládek František Pinkava

Minipivovary
Klášterní pivovar Strahov aneb kouzlo speciálů Sv. Norbert

Hospody
Vítejte do Zlejch časů

Degustace
Degustace českých černých ležáků

Česká hospoda
Čepujeme pivo s Josefem Krýslem, část druhá

Franky
Pivní oblast Dolní Franky

Franky
Bock – silný kus Frank

Gastronomie
Rozhovor s Alešem Dočkalem
Pivo na talíři v Pivovarském klubu

Pár kousků teorie nikoho nezabije
Stupňovitost piv a různé způsoby jejího vyjádření

Co si přečíst
Decoction

Ukázka z knihy
Pivovary znovu oživené

Pivotéka
  Opatská ale z Belgie

Teorie degustace
Degustace piva II. díl, Kdo, kde a jak

Seriál Tajemství pivního skla II
11 sklenic, které musíte mít, aniž je potřeba mluvit o smrti

Jak to chutná PBA
Max Bahnson si vybral tři piva z nabídky Flying Dog

Destiláty
Každým rumem o trochu lepší